Nyomozz Velünk – városfelfedező játék Balatonfüreden – Balatonfüred

A „Rejtély a balatonfüredi Tagore sétányon” egy páratlan kültéri “szabadulószobás”, városfelfedező játék Balatonfüreden, a Balaton partján. Kiváló választás szerelmes pároknak, baráti társaságoknak, családoknak, üdülővendégeknek, borbarátoknak, akik szeretik a rejtélyeket. Jó program legénybúcsúra, lánybúcsúra, valamint kiváló csapatépítő játék is egyben.

A kiterjesztett valóság élményű városi nyomozós játék 2 órás feledhetetlen élményt, valamint egy közepes nehézségű túrát nyújt 2-5 fő részére.

Történet

Európai körútja során az ünnepelt Nobel-díjas bengáli író, költő és filozófus, Rabindranath Tagore (Rabindranáth Thákur) budapesti tartózkodása után Balatonfüreden töltött egy hetet. Nos, nem úgy, mint üdülő vendég. Egyrészt amiatt, mert mindez késő ősszel, novemberben történt, másrészt pedig amiatt, mert már Bécsben tartózkodván is gyengélkedett.

Hogy mi minden történt Tagore magyarországi és balatonfüredi tartózkodása során, arra hamarosan fény derül. Egy dolog biztos, nem volt eseménytelen, viszont rejtélyekkel teli, mert például a füredi szájhagyomány szerint Tagore nagyon megkedvelt egy nővért, a szóbeszéd szerint szerelmes is lett belé, és egy időre el is tűnt a szanatórium ápolóinak szeme elől.

Eltűnése riadalmat keltett a közösségben, és itt lépett be a képbe Prof. dr. Rátóti Kazimír, aki már egy badacsonyi nyomozást is sikerrel lebonyolított. Őt kérték meg ugyanis, hogy évtizedekkel később járja be a helyszíneket, derítse ki, miképp és hová tűnhetett el egy időre Tagore, a Nobel-díjas költő Balatonfüredről. Kerül egy helyi segítő is, aki segít kibogozni a szálakat.

A Ti feladatotok tehát, hogy Rátóti Kazimír professzorral közösen kinyomozzátok hová tűnhetett Tagore.

A résztvevők elkísérhetik a főszereplőket és ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak izgalmas AR (kiterjesztett valóság) és GPS alapú mobil telefonos játék lejátszásával. Sőt, kicsit más szemmel láthatják Balatonfüredet, a gyönyörű és egyedülálló balaton-parti várost, miközben sok új dolgot is megtudhatnak, megismerhetnek.

Hogyan játszható?

Biztonságos kártyás vásárlást követően 5 percen belül Android, iPhone mobil telefonon vagy Android és iPad tableten, folyamatos, de csekély, 20-40 MB adathasználattal. Nincs időpont foglalás, nincs időkorlát: a játék bármikor megkezdhető, szükség esetén megszakítható, bármikor folytatható.

Kupon beváltása

Küldd meg kuponodat tartalmazó PDF fájlt, vagy egy arról készült fotót a hello@nyomozzvelunk.hu e-mail címre úgy, hogy annak sorszáma és érvényessége jól látható legyen. A szervezők bekonfigurálják a 25% kedvezményt a honlapon és erről értesítést küldenek részletes információval a kupon alkalmazásáról.

A kedvezményt kizárólag a „Bankkártyás fizetés – Paylike” vagy az „OTP SZÉP kártyás fizetés” opció választásával érvényesítheted. Sikeres fizetést követően pillanatokon belül megkapod a hozzáférést a játékhoz, és időpontfoglalás nélkül már játszhattok is.