Neked Főztem Gasztrokocsma – Zánka

Zánka

Bemutatkozás

A zánkai Neked Főztem Gasztrokocsma innovatív ötletekkel, tökéletes ízharmóniával, és magas színvonaló kiszolgálással várja a vendégeket egész évben. Az állatbarát hely otthonos, de modern beltérrel és egy csodálatos panorámát nyújtó terasszal rendelkezik. Mivel gyakran van teltház, ezért kevésbé népszerű napszakban is ajánlott asztalt foglalni. A vendéglátóegység célja, hogy minden korosztály jól érezze magát náluk.

Konyha

Az ételekhez felhasznált alapanyagokat a Balaton-felvidék őstermelőitől szerzik be. A kissé rövid, de igencsak változatos étlap kialakításában a szezonalitás és a változás nagy szerepet játszik,  viszont ez biztosítja a frissességet és a minőséget. Gyakran előfordul, hogy az étlapon átlagostól eltérő, merész párosításokkal találkozhatunk, viszont mindig szerepel a kínálatban hagyományos fogás is. Az ételek pazar látványát a kreatív tálalás teszi teljessé. A Neked Főztem élményt a fogásokhoz tökéletesn passzoló kézműves borok és a házi szörpök koronázzák meg.

Megközelítés

A Neked Főztem Gasztrokocsma Zánka Fő utcáján, a Gyógynövény-völgy Látogató- és Oktatóközpont mellett található, a vízparttól körülbelül 1,5 kilométerre. Az autóval érkezők az épület előtt ingyenesen parkolhatnak. A legközelebbi buszmegálló 1 perc alatt megközelíthető.

Élménykártya kedvezmény
Galéria
Helyszin
Elérhetőségek
Nyitva tartás: hétfő12:00-20:00 kedd12:00-20:00 szerda12:00-20:00 csütörtök12:00-20:00 péntek12:00-21:00 szombat12:00-21:00 vasárnap12:00-20:00
Kérdésed van? Írjon nekünk!
Élménykártya vásárlása
Élménykártya

Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat.