Landventure Szabadtéri Szabadulószoba – Balatonfüred

Bemutatkozás

A Landventure Szabadtéri Szabadulószoba egy igazán menő kalandjáték, amit a telefonunk segítségével Balatonfüredet bejárva játszhatunk. Létszám határ nincs, bár a legjobb élmény érdekében érdemes maximum 6 fős csapatokat alakítani.
A gyerekek körében is nagy népszerűségnek örvend a program. Ha a szülőkkel együtt vesznek részt rajta, akkor már 6-8 éves kortól is ajánlott, ha viszont önállóan játszanak, akkor a minimum korhatár 10-12 év.

A játék lépései

A szabadtéri szabadulószobához elsősorban egy feltöltött mobiltelefonra lesz szükség, de akár minden résztvevő nézheti a feladványokat külön-külön a saját készülékén is. Alkalmazás letöltése nem szükséges, böngészőben is fut is a játék.
A program megvásárlása a cég honlapján lehetséges, a jegy ára online fizetéssel kiegyenlíthető. Ezt követően azonnal meg is kapjuk a kódot, amivel a játék akár azonnal is vagy egy éven belül bármikor elindítható. Ha elfáradunk a mászkálásban, vagy csak ennénk- innánk valamit a kalandozás közben, akkor bármikor felfüggeszthetjük, majd utána újra folytathatjuk a programot.

Balatonfüreden két féle küldetés közül választhatunk. Minden feladványhoz kapunk 3 segítséget, amik közül az utolsó már maga a megoldás, így esélytelen, hogy elakadjuk valahol. Az egyik küldetés Az Örökség nevet viseli, melynek során Harvey Walker, a milliárdos örökségéért küzdhetünk meg az általa kitalált próbákat kiállva. A másik választási lehetőségünk az úgynevezett Kém-lelés, ahol Ryan Finch ügynök megmentése cél igazi titkosügynökökként.
Bármelyiket is válasszuk, az biztos, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodunk.

Megközelítés

Az Örökség küldetés a Kiserdei Színháztól, míg a Kém-lelés a Balatonfüredi Kerektemplomtól indul. Mindkettő a város sűrűjében, a tóparttól nem messze található. Tömegközlekedéssel és autóval is egyszerűen megközelíthetők, a parkolás viszont a környéken fizetős.