La’koma büfé – Balatonudvari

Bemutatkozás

A La’koma büfé egy családias hangulatú étterem a Balaton északi partján, a közkedvelt Balatonudvari strand területén. Májustól szeptember végéig hetente változó kínálattal várják az éhes strandolókat, és ami még jobb, SZÉP kártya is lehet fizetni!

Egy térkövezett kerthelyiség kapcsolódik hozzá, igényes fabútorokkal, napernyőkkel és egy leengedhető ponyvával, így teljes védelmet nyújt az időjárás szeszélyei ellen.

Konyha

A vízparti büfé házias jellegű, frissen készült magyaros ételekkel hódította meg magának a strandra érkezők szívét. Kapható tárkonyos csirkeraguleves, amiben ízletes krumpligombócok úszkálnak, de van krumpli salátával tálalt bécsiszelet, cigánypecsenye, roston sült tarja, és a túróscsusza-harcsapaprikás párosításából sem érdemes kimaradni. Az sem ritka, hogy üstben készülnek a fogások, mint például az ínycsiklandó birkapörkölt.

Itallapja a csapolt és üveges sörök, borok, limonádék, kávék, üdítők és rövidek mozaikja, hogy mindenki megtalálhassa az ízléséhez legjobban illó szomjoltót.

Megközelítés

A büfét közvetlenül a vízparton, Balatonudvari strandján találjuk, a főbejárat jobb oldalán. A parkolás egész évben ingyenes, ráadásul busz- és vasútmegálló is található a közelében.