Krúdy Panzió Restaurant – Siófok

Siófok
Család
Siófok nevét hallva, olvasva mindenkiben más-más emlék, élmény kel életre. Városunkat nem csupán dinamikus fejlődés, de mozgalmasság, sokszínűség egyaránt jellemzi. Nem véletlen az elnevezés: Siófok a nyár fővárosa.
A Krúdy Panzió Restaurant vendégházként is üzemel.
A létesítmény idilli környezetben, gyönyörű parkkal, évszázados platánokkal övezve, a Balatontól 100 méterre, a központtól 200 méterre található. Rendkívül kedvező árakkal, kényelmes szobákkal biztosítja a vendégek pihenését. Vendégházunkban három szoba és egy családi lakosztály található. Vendégeink részére ingyenes parkolás, akár buszok részére is! Éttermünk egész nap a vendégeink rendelkezésére áll.
Szobáink 2, 3, 4 ágyasak, némelyik terasszal rendelkezik, mindegyik szobában fürdőszoba és tv,WIFI áll rendelkezésre, szintenként hűtőszekrény is a vendégek kényelmét szolgálja.
Utazási irodák, egyesületek, sportklubok, diákcsoportok, nyaralni és pihenni vágyó családok, magánszemélyek figyelmébe ajánljuk Siófokon.
A fiatal, szórakozni, táncolni érkező vendégek részére a közelben /100 m/ lévő Petőfi Sétány nyújt megannyi lehetőséget. Tőlünk 150 m-re található a Hajóállomás. Onnan különböző séta- és kiránduló hajók /zenés, táncos, kalózos/ indulnak vendégekkel a Balaton közepéig, vagy utaztatnak az északi oldalra, Füred, Keszthely városába. A Plázs -Siófok legnagyobb strandja 150 méterre van, az ország legnagyobb bulistrandja napközben a napfürdőző édes semmittevés vagy az aktív kikapcsolódás színtere, a programnapokon pedig egy pörgős V.I.P. centrummá válik, partifolyamokkal és koncertsorozattal a nyári hétvégeken
Élménykártya kedvezmény
Galéria
Helyszin
Elérhetőségek
Nyitva tartás: H-V: 11:00 - 24:00
Kérdésed van? Írjon nekünk!
Élménykártya vásárlása
Élménykártya

Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat.