Kotyogós Kávéterasz – Tihany

Ha szeretnének egy hangulatos helyen, ráadásul Tihany szívében a tihanyi Belső-tótól nem messze egy kellemes reggelit fogyasztani vagy csupán egy ínycsiklandó kávét inni, akkor a Kotyogós Kávéterasz tökéletes választás lehet. A hely látogatása egész évben ajánlott, hiszen minden évszakban csodálatos látvány tárul a vendégek elé, köszönhető ez annak, hogy a természet karjaiban helyezkednek el.

Kínálat

A Kotyogós Kávéterasz megannyi reggeli kínálattal, édességgel és kávékülönlegességgel várja vendégeit. Minden megtalálható egy helyen, amire egy hangulatos baráti összejövetelhez szükség lehet. Az étlapon megtalálhatók a különböző szendvicsek, más és más ízvilágú sütemények, valamint alkoholos és alkoholmentes frissítők.

A gasztronómiai élményeken túl az év minden időszakában szórakoztató programokon vehetnek részt. Érdemes megemlíteni, hogy nyáron több alkalommal is zenés reggelit szerveznek, melynek keretén belül magyar zenekarok érkeznek, hogy szórakoztassák a vendégeket fogyasztásuk közben. Továbbá májusban például gyermekeknek szóló Gyerkőc Pikniket szerveznek, ahol a programkínálat részét képezi a kölyök disco, kézműves foglalkozások, logikai játékok és versenyek.

Megközelítés

A Kotyogós Kávéterasz a Tihany talán egyik legszebb részén, mondhatni a Belső-tó partján helyezkedik el csodálatos környezetben. Könnyen elérhető autóval és tömegközlekedéssel is, az autóval érkezőknek a környéken parkolási lehetőség biztosított, a legközelebbi buszmegálló pedig 3 perc sétára található.