Jóbarátok Halsütöde – Balatonalmádi

Balatonalmádi

Bemutatkozás

A Balaton-part egyik leghíresebb halsütödéje télen-nyáron várja kedves vendégeit. A büfének évtizedes múltja van, ahol a kezdetek óta friss olajban kiváló minőségű halételeket készítenek. A tóparti hangulat és a családias kiszolgálás garantált! A falakon oklevelek, díjak díszelegnek, valamint a rendkívül széles ital és ételkínálat. Az idén felújított teraszra érkezve, csodás kilátás nyílik a balatonra, illetve akár esőben is szélben is kényelmesen fogyaszthatjuk a sülteket.

Kínálat

Nyáron a sült fogas, keszeg, pisztráng és hekk a sláger, valamint a  ponty-, harcsa- és vegyes halászlevek is mennyeiek. Télen kocsonyával és füstölt hallal várják a vendégeket. Természetesen minden más is van az étlapon, ami egy strandbüféhez méltó, például sültkrumpli, főtt kukorica, palacsinták, egytálételek.

Megközelítés

A Jóbarátok Halsütöde Balatonalmádiban a főút közelében, közvetlenül a Budatava Strand mellett található. Az autóval közlekedők közvetlenül a vendéglátó hely melletti parkolóban tudnak parkolni. A vonattal érkezőknek a vasútállomástól körülbelül 1 kilométert kell sétálni.

Élménykártya kedvezmény
Galéria
Helyszin
Elérhetőségek
Nyitva tartás: hétfő10:00-19:00 keddZárva szerda10:00-19:00 csütörtök10:00-19:00 péntek10:00-19:00 szombat10:00-19:00 vasárnap10:00-19:00
Kérdésed van? Írjon nekünk!
Élménykártya vásárlása
Élménykártya

Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat.