Halászkert Étterem – Badacsony

A Halászkert Étterem otthonos környezetben vár minden kedves vendéget egy kiadós ebédre vagy vacsorára. A Badacsony központjában, a Balaton partján elhelyezkedő stílusos étterem az év minden napján nyitva van, szeretettel várják visszatérő és új vendégeit is.

Konyha

A Halászkert Étterem étlapján leginkább a hazai ízek és a helyi specialitások tűnnek fel. Különböző frissensültek, levesek, főételek, valamint desszertek, tészták és sok más is a kínálat részét képezi. Az itallapon – nem is lehetne kérdés -, hogy a Balatoni borrégió legjobb borai sorakoznak. Legyen az vörösbor, fehérbor vagy rozé, egy pohár bor mindig az étkezés részeként kell, hogy szerepeljen. Emellett természetesen a hagyományos üdítők, alkoholos- és alkoholmentes italok is megtalálhatók.

Szolgáltatások

Az étterem körülbelül 200 férőhellyel rendelkezik, ideális esküvők és különböző rendezvények lebonyolítására. Hangulatos és természetközeli terasza kiváló helyszín lehet egy nyár esti összejövetelhez akár családdal vagy barátokkal. Az étterem egyedisége, hogy különböző programokat szerveznek a hozzájuk érkező vendégeknek. Például, a látogatóknak lehetőség van egy, az étterem által szervezett bortúrán részt venni, ahol a Balaton legfinomabb borait kóstolhatják meg. Továbbá hajózáson a Balatonon és kirándulásokon vehetnek részt a Badacsony-hegyen.

Megközelítés

A Halászkert Étterem Badacsony központjában, a Badacsonyi hajóállomástól mintegy pár perc sétára helyezkedik el. Mivel a centrumban található, így megközelítése akár szárazföldi, akár vízi közlekedési eszközzel is elérhető. Buszmegálló és vasútállomás is kevesebb, mint 5 perc sétára van. Az autóval érkező vendégnek parkolási lehetőség biztosított.