A névadó Halas Karcsi alias Csibrák Károly már három évtizede süti halait Zamárdiban. A hagyományosan pünkösd környékén nyitó retró műintézmény csak frissen sütött vagy főzött busával, keszeggel és fogassal látja vendégül a betérőket, mi több, te választhatod ki az áldozatot. A hely specialitása egészben sült kősüllő és a rántott haltej, de a halon túl is létezik a világ, így cigánypecsenye, rántott karaj és palacsinta is szerepel az étlapon.
Nem meglepő, hogy a legjobb halasok között emlegetett kifőzdében fél óránál is többet kell várni egy hekkre, de a várakozási idő elüthető fröccsözéssel-sörözéssel is, de két panírozás között Karcsi bácsi bizonyára tud mesélni arról, hogy Szabó Gyula művész úr hogyan szerette a halászlét vagy hogy melyik Földessy Margit kedvenc palacsintája.