Gyöngyhalász Étterem – Fonyód

Bemutatkozás

A csodás hangulatú, megújult Gyöngyhalász Étterem a kedves kiszolgálás mellett fenséges fogásokat is biztosít a vendégeknek.
A személyzet nagyon udvarias és gyors, maga a vendéglátóegység tiszta, a teraszról megtekinthető balatoni panoráma pedig végképp elképesztő.

Konyha

A változatos, de leginkább házias jellegű étlapról elsősorban a halételeket érdemes kiemelni, hiszen nagyon izgalmas ízvilágú, minőségi falatokat kóstolhatunk.
Félreértés ne essék, a falatok szó itt nem a mennyiségre értendő, hiszen pontosan elegendő adagot adnak mindenből, ahhoz, hogy jóllakjon az ember.
Az étteremben menü is választható, amin belül három leves, három főétel és három desszert közül válogathatunk, kifejezetten kedvező áron.
A borlap termékei elsősorban a balatonboglári borvidék szőlőiből készült, kellemes, ízletes nedűk, valamint figyelemre méltó az étterem hatalmas whisky választéka is.

Megközelítés

A Gyöngyhalász Étterem a fonyódi móló közvetlen közelében, zöld környezetben található, ami hozzájárul a csodás kilátáshoz és hangulathoz, viszont ezt érdemes figyelembe venni, ha autóval érkezünk, mivel a parkolás így kicsit messzebb oldható csak meg.