Fügekert – Zánka

Zánka

Bemutatkozás

A Fügekert Bed&Wine egy régi épületben kialakított, gyönyörűen felújított vendégház és étterem Zánka Fő utcáján. Egy család az eredeti hangulatot megőrizve varázsolt belőle otthonos és gyerekbarát helyet a környék egyik legszebb teraszával. A kert végében egy kis játszóteret is létesítettek. Az étterem része nemcsak szállóvendégeknek, hanem külsősöknek is egyaránt látogatható, viszont előtte szükséges bejelentkezni.

Kínálat

A hely gasztronómiai vonala összekapcsolódik Tóth Attila séffel, aki több nagysikerű vendéglátóegység beindításában vállalt jelentős szerepet. A reggelit helyi termelők által biztosított kézműves termékek felhasználásával készítik, valamint a házi lekvárok, sajtok és felvágottak is háztáji termelésből kerülnek az asztalra. A hangulatos teraszon brunch jellegű ebédet és vacsorát is el lehet fogyasztani. Az ételek mellett érdemes megkóstolni a Káli-medence legfinomabb borait, és a házi szörpöket.

Megközelítés

A Fügekert Bed&Wine szálláshely és étterem a zánkai Fő utcán található, a strandtól körülbelül 1,5 km-re. Az autóval érkező vendégek az épület előtt ingyenesen parkolhatnak. A Fő utcai buszmegálló 1 perc sétával megközelíthető.

Élménykártya kedvezmény
Galéria
Helyszin
Elérhetőségek
Nyitva tartás: hétfő08:00-12:00 kedd08:00-12:00 szerda08:00-12:00 csütörtök08:00-12:00 péntek08:00-22:00 szombat08:00-22:00 vasárnap08:00-22:00
Kérdésed van? Írjon nekünk!
Élménykártya vásárlása
Élménykártya

Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat.