Extrém Kalandpark – Balatonfüred

Bemutatkozás

A kalandpark 2022-ben zárva tart!

Balatonfüreden, a 71-es úton található az Extrém Kalandpark, ami egyedülálló megoldásokkal várja vendégeit, egész napra szóló kikapcsolódást, szórakozást és kalandot nyújt minden korosztály számára.

Bringapark

A kalandpark új létesítménye a korábban megvalósult kerékpárosoknak kialakított Bringapark, ahol egy dirt, triál, pump-track pálya és egy gyerekeknek kialakított bringa suli található. A kalandparkban különböző nehézségű pályákat alakítottak ki, így a bátrak és a nem bátrak is megtalálják a számukra megfelelő pályát.

Kalandpark

Az Extrém Kalandpark kötélpályái 144 játékelemből állnak, amik úgy lettek kialakítva, hogy teljesítésükhöz nem szükséges külön felkészülni, átlagos kondícióval bárki teljesítheti. A pályák elvégzése nem feltétlenül szükséges, mindenki szabadon dönthet, hogy folytatja-e a kalandozást vagy sem. Minden pályaszakasz végén lejáró van, így bármikor befejezhető a mászás.

Kötélpályák

A kötélpályák izgalmasabbnál izgalmasabb akadályokat tartalmaznak, mint például a papagáj hinta, kötélhíd, csigás átcsúszás, és további 138 akadály. Ezen kötélpályák teljesítése előtt mindenki köteles egy oktatást elvégezni, ahol a felszerelés használatával és hasznos biztonságtechnikai tanácsokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.

Mászófal

A kalandpark egyik fő attrakciója a 18 méter magas mászófal, ahol 5 különböző nehézségű pálya található. A mászófal tetejéről csodálatos kilátás nyílik a Balaton panorámájára, ahonnan aztán egy 340 méter hosszú csúszó pályán csúszhatnak le a talajig. A sok játékelem mellett büfé is található a kalandparkban, ami napi ajánlatokkal és állandó étlappal várja a kedves vendégeket.