Eldorado Camping Étterem – Badacsony

Az Eldorado Camping Étterem a Badacsony lábánál, közvetlenül a Balaton partján található hangulatos környezetben. A család közel 30 éve üzemelteti az éttermet és egyre több vendéggel büszkélkedhetnek. Mivel közvetlenül a főút mellett található, így egy spontán ebédre vagy vacsorára tökéletes választás lehet.

Szolgáltatások

Az étterem zöldövezeti környezetben, hangulatos terasszal és kiváló vendéglátással várja vendégeit. A nádtetővel fedett terasz árnyékos helyei a nyári napokon tökéletes helyszínt biztosítanak ebédhez vagy vacsorához. A terasz mellett egy biztonságos játszótér került kialakításra homokos talajjal a kicsik számára, a korhű játékelemeknek köszönhetően a legkisebbeknek is tökéletes kikapcsolódást tud nyújtani. Ha úgy dönt, hogy az étterembe érkezik, négylábú kedvencét sem kell otthon hagynia, hiszen a helyiség kutyabarát hely.

Konyha

Az Eldorado Camping Étterem étlapján nemzetközi, de legfőképp magyaros házias ételek szerepelnek. Megtalálhatók a hagyományos frissensültek is vagy a gyorsételek, mint például a hamburger, gyros vagy pizza, de aki egy kis különlegességre vágyik, az megkóstolhatja a marha steaket vagy a csülkös pacalt. Természetesen különféle levesek és köretek közül is válogathatnak saját kedvüknek megfelelően.

Megközelítés

Az Eldorado Camping Étterem a badacsonylábdihegyi vasútállomástól nem messze, a 71-es főút mentén, Badacsony központjától mintegy 2 kilométerre található. Megközelítése mind tömegközlekedéssel, mind autóval egyszerű. Buszmegálló és vasútállomás kevesebb, mint 5 perc sétára található, az autóval érkezőknek pedig ingyenes parkolási lehetőség biztosított.