BoroZoli Strandbüféje – Balatonvilágos

A BoroZoli Büfé Balatonvilágoson, gyönyörű, nyugodt helyen, a víztől körülbelül hetven méterre található kellemes, családias légkörű étterem. A kifejezetten tiszta szabadstrandon nád és fűzfák veszik körbe, ezzel is biztosítva a különleges, tóparti hangulatot.

Konyha

Frissensülteket, illetve street food jellegű ételeket is biztosítanak. Különösképp finom a lángosuk, sült halaik, palacsintájuk és hamburgerük, ami egy strand étteremnél köztudottan nagyon fontos szempont. Mindezekhez isteni háziszörpök közül választhatunk számunkra megfelelőt, ami a nyári hőségben elengedhetetlen frissítő. A kiszolgálás udvarias és nagyon barátságos, a tulajdonosok mindig gondoskodnak arról, hogy megfelelő legyen a hangulat az étteremben. Ehhez hozzájárul többek között az is, hogy a pingpong ingyenesen, a darts és csocsó pedig egy kisebb összeg fejében szintén igénybe vehető a helyszínen.

Megközelítés

A Balatonaligai Szabadstrand irányából a legkönnyebb megközelíteni a helyet, a parkolás emiatt csak a közelben oldható meg. A kerékpárosok számára szervízpont és elektromos bicikli töltési lehetőség is biztosított, így akik egy Balaton körül túra során megéheznének, mindenképpen pihenjenek meg a BoroZoli Büfében! Az étterem szezonálisan üzemel, május végétől szeptember közepéig tart nyitva, így még az előszezon végén, utószezon elején utazóknak is van esélyük megkóstolni a balatonvilágosi szabadstrand kitűnő fogásait.