Bár-ka Bistro – Balatonederics

Bemutatkozás

A Bár-ka Bistro egyike a hangulatos étkezdéknek Balatonedericsen közvetlenül a Balaton partján, amit nem csak a napfény, de a finom ételek is átjárnak a főszezon minden napján. Igazán bőséges adagok kerülnek tálalásra és az ízek is kifogástalanok, így főszezonban még az is előfordulhat, hogy várnunk kell kicsit a választott ételre, hiszen a hely nagyon népszerű a látogatók körében.

Konyha 

A bisztró kínálatát tekintve azt kapjuk, amit a legtöbb Balaton-parti vendéglátóhely képvisel. Található az étlapon hamburger, frissen sültek széles választéka, hekk, hurka, bundázott csülök vagy BBQ oldalas. Érdemes a lángost is kipróbálni, ugyanis nagy adagban érkezik és többféle változatban is kérhetjük. Tökéletes választás lehet a Bár-ka Bistro a strandon fürdőzőknek, az épp megpihenő kerékpárosoknak vagy a feltöltődésre vágyó megfáradt utazóknak is. De ha csak épp arra sétálunk akkor is érdemes betérni, ugyanis a strand területére nem szükséges belépnünk ahhoz, hogy beüljünk a bisztróba. A választott laktató fogásokat hűs limonádéval, frissítővel vagy kávékülönlegességekkel öblíthetjük le.

Megközelítés

A Bár-ka Bistro közvetlenül a település strandján található, mely a 71-es főútról közelíthető meg legkönnyebben. A személygépkocsival érkezők a fürdőhely saját ingyenes parkolóját tudják igénybe venni.