Akali Street Food Szekér – Balatonakali

Az Akali Street Food Szekér egy hangulatos kis büfékocsi Balatonakali főutcája mentén. Ide nem kell előzetes bejelentkezés, nem szükséges elegáns ruhába érkezni, a lényeg, hogy mindenki jól lakjon. A street food egyre elterjedtebb hazánkban is, már több fesztivál is köthető hozzá, ahol különleges ételek társaságában bulizhatnak az emberek.

Kínálat

Az Akali Street Food Szekér semmi egyebet nem kínál vendégeinek, csak azt, amihez a legjobban értenek. Legyen az hagyományos hamburger, hot-dog vagy gyros, ezeket nem csak egyféleképpen lehet elkészíteni, hanem minden üzlet más és más technikákat, ízvilágot használ, ami egyedivé teszi kínálatukat. Így van ez az Akali Street Food Szekérben is, ahol specialitásukként szolgál a kézműves hamburger, a grill szendvicsek és a hot-dog. Az ételkínálatot már csak a büfékocsi környezete és kialakítása múlja felül. A kiválasztott ételeket a fák árnyékában elhelyezett, rusztikus stílusú kerti bútorokon fogyaszthatják el, miközben a büfékocsi háta mögött hosszan húzódó parkot csodálhatják.

Az italkínálatot illetően a hagyományos üdítők találhatók meg, a Szekér nem értékesít alkoholos italokat. Az Akali Street Food Szekér különlegességgel szolgál a náluk fogyasztó vendégeknek. A nyugta felmutatásával a Balatonakali Strandon 2000 forint feletti fogyasztásnál kedvezmény jár a felnőtt és nyugdíjas belépőből, 4000 forint felett pedig a családi belépőből.

Megközelítés

Az Akali Street Food Szekér Balatonakali belvárosában, a Dörgicsei kereszteződésben helyezkedik el. Megközelítése nem jelent nehézséget, buszmegálló és vasútállomás is pár perc sétára található. Az autóval érkező vendégeknek a büfékocsival szemben található egy ingyenes parkoló, de az út szélén is van lehetőség megállni.