Szóda Étterem és Rendezvényhelyszín – Siófok

A Szóda Étterem és Rendezvényhelyszín Siófokon a Hajóállomás közvetlen közelében található magas színvonalú vendéglátóegység, ahol nem csak egy kellemes étkezésre betérőket látják szívesen, de különböző események lebonyolítását is örömmel vállalják.

 

Siófok esküvő helyszín, rendezvényterem

 

Az elmúlt évben teljesen felújítottuk a siófoki kikötő szívében, a Hajóállomásnál található Szóda Rendezvénytermet, gyönyörű kilátással a Balatonra. Olyan eseményhelyszínt létrehozva, amely kiválóan alkalmas esküvői, üzleti és privát események lebonyolítására. Az új kialakításban a rendezvényterem modern megjelenést kapott, színvilágában szürke és fehér tónusok dominálnak, de a legbüszkébbek a kézzel készített, egyedi tervezésű színes falra vagyunk. A belső teret falak lebontásával megnövelve 170m2-nyi egybefüggő teret alakítottunk ki. Bízunk benne, hogy mihamarabb lesz alkalmunk találkozni a Szóda Rendezvényteremben. A helyszín már megvan, az alkalmat Önök választják! Ha Siófok, ha esküvő helyszín vagy rendezvényterem, mindenképpen látogassanak el hozzánk!

 

Rendezvénytermünk elegáns stílusából adódóan gyakorlatilag bármilyen rendezvény méltó színtere lehet. Leggyakrabban kis létszámú, romantikus esküvők, sajtótájékoztatók, céges karácsonyi vacsorák, szakmai konferenciák, workshopok, privát születés- és névnapi bulik kerülnek itt megrendezésre.

 

Álomesküvő a Balatonnál

 

Ha egyedülálló balatoni esküvői helyszínt kerestek, szeretnétek felejthetetlenné tenni életetek egyik legfontosabb eseményét, mindezt szakértő, családias légkörben szeretnétek megvalósítani, gyertek el hozzánk! Nézzétek meg romantikus siófoki esküvői helyszínünket és a hozzá tartozó óriási teraszunkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a siófoki Hajóállomásra és a Balatonra. Mindez teljes egészében esküvőtök napján csak, és csak is a Tietek lehet, nem kell osztoznotok a helyen senki mással, az csak a Ti nagy napotok meghitt esküvői helyszíne, ahol családotok és barátaitok körében eszméletlenül jól érezhetitek magatokat! Belső termünk önmagában is csodálatos milliővel rendelkezik, de tervezésekor figyelemmel voltunk arra, hogy könnyen, bármilyen stílusban fel lehessen “öltöztetni”. Nálunk minden megvan, amire szükségetek lehet az esküvőtök napján: asztalok – táblaasztal és körasztal is-, székek, mikrofon, alap hangtechnika…

 

Tudjuk, milyen fontos Neked, mint mennyasszony, hogy legyen egy hely, egy kis privát szféra, ahol nyugodtan át tudsz öltözni a menyecsketánchoz a kiválasztott menyecske ruhában és menyecske cipőben, hogy az éjféli menyecske táncból ki tud hozni a maximumot, ahol barátnőid támogatására mindig számíthatsz, legyen szó bármiről is, ami este vagy a mulatozás során előfordulhat- szerintem, akin már volt mennyasszonyi ruha, az tudja, mire gondolok… Mi mindehhez biztosítunk egy kicsi, meghitt, mennyasszonyi öltözőt hatalmas tükörrel, egyedi kárpitozású székekkel, amit az esküvőd napján a rendelkezésedre bocsátunk.