Susogó Étterem – Balatonfűzfő

Bemutatkozás

A balatonfűzfői Susogó étterem a Fő útról lekanyarodva egy csendes, eldugott utcában található, ahol mosolygós pincérek fogadnak és finomabbnál-finomabb ételek várnak a nyári szezonban.

Konyha

Az étterem konyháját a nemzetközi ízek uralják, étlapján mindenki talál a fogára valót. Érdemes egy előétellel vagy levessel kezdeni az ebédet vagy vacsorát, majd jöhet egy isteni főétel és végül egy mennyei desszerttel zárni a sort. A főfogások választéka nagyon széles, választhatsz halakat, marhát, szárnyasokat, sertést vagy ha csak egy könnyed fogásra vágysz, akkor az önkiszolgáló salátabár lesz a te asztalod.

A gyerekekről sem feledkezett meg az étterem szakácsa. A kicsik tetszését biztos elnyeri Tom és Jerry Kedvence, Timon és Pumba Kedvence, Pongó és Perdi Kedvence vagy a Rózsaszín Párduc Kedvence. Akik allergiások vagy érzékenyes valamilyen ételre, azoknak jó hír, hogy minden ételnél fel vannak tüntetve az allergének.

Az étterem 120 férőhelyes és egy nagy kerttel rendelkezik. Az asztalok fölött hatalmas lombú fák magasodnak, így délben is árnyékos helyen fogyaszthatod el az ebédet.

Megközelítés

A Susogó étterem Balatonfűzfő egyik mellékutcájában található csendes környezetben. Parkolni közvetlenül az étterem előtt van lehetőség ingyenesen. Ha a tömegközlekedést választod, akkor a vasútállomás 8 percre, a legközelebbi buszmegálló pedig 6 perc sétára található.