Nereus Strand – Balatonalmádi

Bemutatkozás

A balatonalmádi Nereus Park Hotel területének végén található a magán, ám külsősök által is igénybe vehető Nereus strand. Hatalmas területének és kihelyezett filagóriáinak köszönhetően kellemes pihenésre tehetnek szert, ahol mindenki kényelmesen elfér.

Vízpart

A Nereus strand partja alig 100 méter hosszú, de számos szolgáltatás található, ami minden korosztálynak jó választás lehet. Füves részén mindenki kedvére napozhat. Aki inkább árnyékra vágyik, több fa is kellemes, hűsítő árnyékot biztosít. A vízbe jutást 2 darab, néhány fokos lépcső teszi lehetővé.

Szolgáltatások

A strand méretéhez képest sok szolgáltatással van felszerelve. A kisebb korosztály részére gyerekmedence és biztonságos játszótér került kialakításra homokos talajjal, ami csúszdát, hintát, mérleghintát és más játékelemet foglal magába. Az aktív pihenést kedvelőknek SUP bérlési lehetőség áll rendelkezésükre. Aki megéhezne vagy megszomjazna, az a büfé vagy a kávézó kínálata közül kedvére válogathat.

Megközelítés

A Nereus strand Balatonalmádi központjától pár perc sétára, a Nereus Park Hotel területén helyezkedik el. Megközelítése rendkívül egyszerű tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral is, ugyanis a strand mellett halad el a balatoni kerékpárút. Buszmegálló 4 perc sétára, vasútállomás közel 13 perc sétára helyezkedik el. Az autóval érkező vendégek részére ingyenes parkolási lehetőség biztosított.