Mandara Modern Italian Kitchen – Siófok

Az olasz gasztronómia méltán híres világszerte és gyökerei egészen a római birodalomig nyúlnak vissza. Mint minden mediterrán étrend, az olasz konyha is egészséges, mégis tápláló, nem utolsó sorban ízletes, köszönhetően a több zöldségfélének és olívaolajnak.

A változatosság jegyében próbálják ki szállodánk olaszos kínálatát! Mandara éttermünk bemutatja a hamisítatlan és hagyományos olasz konyhát egy cseppnyi kitérővel, természetes és gondosan válogatott alapanyagokból, a legnagyobb odafigyeléssel. Próbálják ki séfünk olasz ételkülönlegességeit, sokszínű tészta variációit!

Cukrász séfünk helyben készített süteményei a szezonalitásnak megfelelően válogatott alapanyagokból készülnek, odafigyelve arra, hogy csak a legjobb hozzávalók kerüljenek bele a süteményekbe, így például csak belga csokoládét használunk, aroma- és színezékmentes desszertjeink elkészítésénél.

Speciális igényeket is kielégítünk, mivel kínálatunkban megtalálható egy-egy cukor-, glutén- és laktózmentes, datolyával édesített édesség is, hogy mindenki bűnözhessen egy kicsit a cukrászdában.

A Mandara Modern Italian Kitchen arra is kínál alternatívát, ha csupán csak italt fogyasztana a kedves vendég, házi limonádék, szörpök, hazai kézműves sörkülönlegességek, különleges prémium italok, kávékülönlegességek várják a felfrissülni vágyókat.

Nincs jobb egy finom érzéki eszpresszónál vagy akár egy pohár pinot gris-nál, amit délután a balatoni panorámában gyönyörködve elfogyaszthat, legyen bármely évszaka az évnek.

A vízparti teraszról gyönyörű a kilátás Siófok Aranypartjára és a Balatonra, így nyáron valódi tengerparti hangulatban fogyaszthatják el kedvenc olasz ételeiket, egy finom bor vagy egy hűsítő koktél társaságában. A nyári főszezonban esténként, a tengerparti érzéshez Smooth jazzy-easy listening stílusú élőgitáros esték szolgáltatják a hangulatot.