Kalóztanya – Balatonederics

Bemutatkozás

A Kalóztanyát az egyik legjobb vendéglátóhelyként tartják számon a balatonedericsi strandon. A nyugodt, csendes helyen illetve kellemes, tiszta környezetben és a víz közvetlen közelében megbújó étteremben mindig családias hangulat fogadja a vendégeket udvarias, barátságos és rendkívül gyors kiszolgálással karöltve.

Kínálat

Nagy a választék az ételekből és italokból is egyaránt. A finom, bőséges és laktató fogások között előételek, készételek és desszertek számos fajtájából válogathatunk, de frissensülteket illetve street food jellegű ételeket is biztosítanak, mint például a gyros vagy a hamburger. Lángosuk, sült halaik, leveseik rendkívül kedveltek, hiszen igazi magyaros ízvilágot tapasztalhatunk meg a friss halászlé vagy gyöngyöző húsleves által. Az adagokat elfogyasztva éhesen biztosan nem marad senki, de gondoltak azokra is akik gondosan ügyelnek vonalaikra, hiszen számos saláta is szerepel a menüsoron. Mindezekhez friss üdítőket és söröket párosíthatunk vagy olyan kávékülönlegességet, mint a levendulás latte.

Megközelítés 

A Kalóztanya a település strandján található közvetlenül, mely a 71-es főútról közelíthető meg legkönnyebben. A személygépkocsival érkezők a fürdőhely saját ingyenes parkolóját vehetik igénybe.