Johnny’s Bistro – Siófok

A sztorink John Cruzzal indult, egy Los Angeles-ben élő Puerto Ricó-i fickóval, aki a felesége miatt költözött Magyarországra. Az első bisztróját Diósdon nyitotta meg azért, hogy az ottani amerikai iskola diákjainak elérhető távolságban legyen a szülőhazájuk ízvilága.

Itt találkozott vele Bence (a Johnny’s lelke), aki mindent megtanult az amerikai és a mexikói konyháról.

A diósdi hely gyorsan népszerű lett: nemcsak a környéken élő amerikaiak, hanem a magyarok körében is elterjedt a híre – a gasztrobloggerek mellett celebek, tévések, rádiósok is megfordultak az étteremben.

Az osztatlan siker ellenére Johnny egy nap úgy döntött, átadja az éttermet Bencének, ő pedig kiköltözik Hawaii-ra, hogy az egyik amerikai támaszpont katonáinak főzzön. Így lettünk először családi vállalkozás, majd franchise (ma már Veszprémben, Budán és Siófokon is megtalálsz minket).

Igaz, hogy az évek során fejlődtünk és bővültünk, de van valami, ami a kezdetektől változatlan (és az is marad): egy olyan atmoszférát teremtünk, ahol otthon érezed magad és nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség, a mennyiség és a megfizethetőség között.

És persze jöhet bármi, az éttermekbe a szívünket-lelkünket beletesszük – legyen szó azok berendezéséről, az étlap összeállításáról vagy a kiszolgálásról.