Anita Étterem – Gyenesdiás

Gyenesdiás

Anita Étterem Gyenesdiáson, egész évben várja a hozzájuk betérőket különleges steakekkel, halspecialitásokkal, tradicionális hazai fogásokkal és desszertekkel. Ezen kívül mire számíthatunk? Kiváló konyhára, családias hangulatra és mosolygós, szuper személyzetre. Az étterem kialakításánál fontos szempont volt, hogy a kicsiktől a nagyokig mindenki jól érezze magát.

Konyha

Az ételek megalkotásakor fontos a minőség, így helyi alapanyagok felhasználásával készülnek a hagyományos fogások, és az igazi különlegességek is.
Az A’La carte étlap szezonális, évszakonként változik, így mindig tartogat számunkra egy kis újat, egy kis meglepetést. A leveseket olvasva mire is vágyhatnánk egy hideg napon, mint az elmaradhatatlan húslevesre, vele főtt kerti zöldségekkel.

A főétel kínálat nagyon változatos, találkozunk olyan különlegességgel, mint a Grillezett lazacfilé chilis-gyömbéres garnélás spagettivel tálalva, vagy mint a Vaslapon sült szűzmignonok lecsós burgonyakarikával és rizzsel. Emellett megjelennek olyan klasszikusok, mint a Vörösboros marhapörkölt galuskával, vagy a Pacalpörkölt sós burgonyával. Azt gondolom nehéz döntés, hogy melyiket is válasszuk, hiszen hihetetlen jól hangzik mindegyik.

Az étterem gondolt a vegetáriánus vendégekre is, számukra is tartogat 1-2 meglepetést az étlap. A’La carte étlapon kívül, heti menüt is kínálnak, ez hétfőtől péntekig választható. Minden hétköznap három féle ebéd menüvel készülnek, és van még emellett három féle állandó fogás is. Az ebédet vagy vacsorát zárjuk egy isteni palacsintával vagy somlói galuskával.

Megközelítés

Az Anita Étterem Gyenesdiáson, a Béke utca 2. szám alatt található. A jó helyezkedésnek köszönhetően parkoló és a buszmegálló is pár percre található

Élménykártya kedvezmény
Galéria
Helyszin
Elérhetőségek
Nyitva tartás: hétfő11:00-21:00 kedd11:00-21:00 szerda11:00-21:00 csütörtök11:00-21:00 péntek11:00-21:00 szombat11:00-21:00 vasárnap11:00-21:00
Kérdésed van? Írjon nekünk!
Élménykártya vásárlása
Élménykártya

Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat.