Amigó Étterem-Pizzéria – Siófok

„Kétféle ember létezik a földön, az egyik aki már járt nálunk,
          a másik, aki még ezután fog betérni hozzánk”.
Mottónkban említett mindkét kategóriának, maradandó gasztronómiai élményt kívánunk nyújtani. Több mint 2 évtizedes működésünk alatt ez sikerült is,vendégeink visszajelzései alapán. Az AMIGO név, már lassan fogalommá válik a siófokiak körében,de szűkebb pátriánkra is igaz ez. Azoknak is szolgáltatunk akik messzíről vagy éppen átutazóban kersnek fel minket. Honlapunkkal, kínálatunk is megújul, de tradicionálisnak számító étkeink is megtalálhatóak lesznek ezután is. Magyaros és olaszos konyhánk a nemzetközi ízekből is kínál választékot. Egységünk húzó terméke,a fatüzelésű kemencében készült, több mint 50 féle pizza variációk. E mellett az egészséges táplálozás híveinek is kínálunk választékot, egész évben elérhető saláta kavalkáddal. Kibővült desszert választékunkkal, reméljük elnyerjük tetszésüket. A nyári szezonban működő, kellemes hangulatú terasz teszi még tartalmasabbá a szórakozást.
Az étterem, ami az elmúlt évtizedek alatt többször esett már át felújításon, bővítésen, korszerűsítésen, hogy a vendégeinket minden szempontból ki tudja szolgálni.
Jelenleg a tágas, 390 négyzetméteres szellős tér 150 fő befogadására képes. A legutóbbi átalakítás letisztult, kellemes formavilággal áldotta meg az enteriőrt,
 a barnás-bézses színek összhangja egyből minden stressztől megszabadítja az embert.