Zsindelyes Csárda – Balatonudvari

Bemutatkozás

A Balaton partján elhelyezkedő nádtetős, múltat idéző bútorokkal berendezett Zsindelyes Csárda a magyar konyha széles választékával, hangulatos cigányzenével várja az ide betérő vendégeket. Hetente folklór estek, szabadtéri gulyáspartik,kemencés ételestek, valamint a panorámás dombon szüreti programok kerülnek megszervezésre. A helyszín ideális céges- illetve magán rendezvények, akár esküvők lebonyolítására is.

Konyha

A választékos étlapon főként magyaros ételköltemények, előételek, levesek, halételek, kímélő ételek, valamint a magyaros konyha különlegességei találhatóak meg. A kisebbeknek gyerek kedvencekkel kedveskednek, mint például a közkedvelt dínó szelet, vagy Asterix álma néven rántott szelet. Az italkínálatból kiemelkedik a borkínálat, a kimért borok mellett számos neves pince palackozott borai kaphatóak (Jásdi, Dúzsi, Figula, Bock).

Megközelítés

A Zsindelyes Csárda Tihanytól 5 km-re, a 71-es főúttól a Balaton irányában 200 méterre Balatonudvariban található. Az autóval érkezők könnyedén tudnak parkolni a közvetlenül a csárda mellett található parkolóban. A legközelebbi autóbusz megálló a Balatonudvari autóbusz-váróterem, mely 600 méterre van, illetve a vonattal érkezőknek a vasútállomástól 700 métert kell sétálni az étteremig.