Zamárdi Kalandpark

A Zamárdi Kalandpark Budapesttől 112 km-re, az autópályától és a vasútállomástól ( Zamárdi Felső ) mintegy száz méterre, egy gyönyörű 35.000 m2 ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére!
Zamárdi Kalandpark Akadálypálya
Az ősfák közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig!
A Zamárdi Kalandparkban 130 cm alattiaknak négy gyerekpálya és egy új csúszópálya, a nagyobbaknak (150 cm-ig) öt juniorpálya, egy csúszópálya (130-150 cm között), a felnőtteknek (150 cm felett) pedig hét nagypálya és 1,5 km csúszópálya áll a rendelkezésére, valamint egy új csúszótorony! A biztonságos szórakozásról képzett animátoraink gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid „kiképzés” kap.
A balatoni kalandparkban legnépszerűbb persze a négy csúszópálya, amely könnyen megtalálható: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni.. Itt a repülni vágyók átszáguldhatnak a „Kisbalaton”, egy csodaszép mesterséges tó fölött.
A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat!
Számtalan élményelemeinken kívül a legbátrabbak próbára tehetik magukat a Zamárdi Kalandapark egyedülálló élményelemén a PowerFan ugrótoronyban! 15méter szabadesés ? Igen ! Nem ugratunk . . .
A teljesség igénye nélkül további élményelemek fedezhetőek fel a parkban, javasoljuk látogass el hozzánk és éld meg mindet 🙂
Aki pedig már minden akadályt kipipált, annak további lehetőségeket tartogat a kalandpark: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat vagy fényképezkedhet Zamar, a Zamárdi Kalandpark kabalaszörnye társaságában.
Belépés a park területére INGYENES!
(kizárólag az igénybevett élményelemekre kell jegyet váltani)