Tóth Vendéglő – Révfülöp

Tóth Vendéglő a Balaton partjától pár perc sétára található. Egész évben nyitva tart, akár a teraszon ülve is elfogyaszthatjuk a mennyei falatokat, de a nagy melegben választhatjuk a klimatizált belső helyiséget is.  Az étterem változatos étlappal, magyaros jellegű ételeket vár minket.  A’ la carte étlapon kívül, heti ajánlatot is kínálnak. Ha egy igazán finom ételre vágysz, kellemes hangulatban, remek kiszolgálással, mindenképp látogass el ide!

Konyha

Az étlapot böngészve nagyon változatos kínálatra lelhetünk. Elmondható, hogy hagyományos, magyar konyha ételei jelennek meg rajta.  Külön részt szánnak a leveseknek, főzelékeknek, mártásoknak, salátáknak, vegetáriánus és húsmentes ételeknek, hal, szárnyas, sertés és vad húsból készült fogásoknak, emellett gondolnak a gyerekekre is, egyszóval tényleg bármit ehetünk, ami szem szájnak ingere. Ha Balaton, akkor nem maradhat el a hamisítatlan ponty vagy harcsa halászlé. Ha a leves után is halat kívánnánk, természetesen főétel is készül halból. A gyerkőcök részére is többféle étel van, így biztosan a válogatósabb porontyok sem maradnak éhesek.

Egy kiadós vacsora után a desszertek felett sem hunyhatunk szemet, hiszen nyálcsorgató finomságok vannak felsorakozva. Tejszínhabos gesztenyepüré, vagy egy finom túrós palacsinta, kihagyhatatlan. Az itallapról is érdemes néhány szót ejteni, hiszen igazi, hamisítatlan balatoni borokat kóstolhatunk. Persze az autóval érkezőknek sem kell szomorkodni, mennyei házi limonádé készül.

Megközelítés

Az étterem Révfülöpön, a Kacsajtosi út 16. szám alatt található. Autóval érkezők a közeli parkolóban parkolhatnak le, míg a busszal érkezők egy könnyed sétával elérik az éttermet.