Töreki Apartman – Siófok

Töreki egy kedves kis település mindössze 10 km-re Siófok belvárosától és 5 km-re a Balatontól. Töreki Halastavak természetvédelmi terület, nagyszerű lehetőségeket kínál kiránduláshoz, horgászáshoz, kerékpározáshoz, lovagláshoz a környező dombokon és erdőben. A fűthető és wifivel felszerelt lakásokban az év minden időszakában várjuk a kikapcsolódni és akár a nyugodt körülmények között dolgozni vágyókat is.

A Töreki Apartmanház a domboldalban helyezkednek el, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Összesen 4 apartman található a telken, amiből kettőt szánnak kiadásra a tulajdonosok. A kertben gyümölcsfák és veteményeskert kapott helyet, valamint lovaglásra is van lehetőség. A gondnok és a lovász a telken levő egyik apartmanban laknak és bármikor rendelkezésre állnak.

Az apartmanok földszintjén amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba található. Az emeleten kap helyet két hálószoba és két fürdőszoba. A szobák igény esetén pótágyazhatók. A konyha teljesen felszerelt. Mosógép nincs. Parkolás az udvaron térítésmentesen lehetséges. Lovaglásra, lovaskocsizásra és masszázsra térítés ellenében van lehetőség.