Tópart Hotel és Étterem – Balatonvilágos

Balatonvilágos településén, közvetlenül a Balaton partján elhelyezkedő Tópart Hotel és Étterem csodálatos környezetben várja már meglévő és új vendégeit egyaránt. Mi fokozhatná még az élményt egy hangulatos ebéd vagy vacsora mellé, ha nem a kilátás. Egy 2015-ös felújításnak köszönhetően páratlan panoráma nyílik a Balatonra és a szálloda ősfás parkjára. Ha ez mind nem elég, a közel 80 fős teraszon is helyet foglalhatnak, kiválasztott fogásaikat közvetlenül a tó vize mellett fogyaszthatják el.

Kínálat

A Tópart Hotel és Étterem ízletes ételeivel, italaival és felejthetetlen környezetével együtt garantálnak egy különleges gasztronómiai élményt minden korosztály számára. Az étterem célja, hogy vendégeik szórakozását és pihenését a friss alapanyagokból előállított, ízletes és egészséges fogásokkal tegyék egyedivé. Konyhájukra leginkább a magyar és nemzetközi ízvilág a jellemző, amit a legújabb technológiával és a legnagyobb odaadással készítenek el. Ezek különleges fogások mellé mi lehetne jobb választás, ha nem a Balaton-régiói és a magyar borvidékek legnemesebb borai.

Megközelítés

A Tópart Hotel és Étterem Balatonvilágos területén, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el a Zrínyi út 1. szám alatt. Elhelyezkedése miatt autóval, tömegközlekedéssel, de egy kellemes városi séta keretén belül is megközelíthető, ugyanis buszmegálló és vasútállomás mindössze 5 perc séta helyezkedik el az étteremtől. Az autóval érkező vendégek számára ingyenes parkolási lehetőség biztosított a Hotel bejáratánál.