Teknős Pizza & Coffee – Balatonvilágos

i. Igazi kemencében sült pizzák közül válogathatsz és egy hangulatos családias légkörben fogyaszthatjátok el az ételeket. A kiszolgálás gyors és kedves, ezzel is igyekeznek még szebbé tenni számotokra  a gasztroélményt. A teraszon is elfogyaszthatod az ételed, ahol fából készült asztalok és padok teszik kényelmessé az étkezést.

Konyha 

A pizzák között mindenki megtalálja a kedvenc ízeit, variációit. Amíg elkészül a  frissen sütött pizza, addig pedig egy hűsítő italt érdemes bedobni. Ha Balaton akkor mindenkinek kapásból a nyár, strand és nyaralás ugrik be és persze a nagy nyári kánikula. Ha szeretnéd lehűteni magad jeges hűsítők közül válogathatsz, a különböző hűtött üdítők vagy kávévariációk segítségedre lehetnek a felfrissülésben. A pizzázást pedig mi koronázhatja meg igazán? Egy jó hideg fagyi! A Teknős Pizza & Coffee remek fagylaltokkal vár akkor is, ha csak a hűsítő desszert miatt ugrotok be.

Megközelítés 

Ha kivételes hangulatra és finom ízekre vágysz irány a Teknős Pizza & Coffee. A pizzázót Balatonvilágoson – a Balaton keleti partszakaszán,  a József Attila utcában találjátok meg.