Tavirózsa Kalandpark – Keszthely

A Tavirózsa Kalandpark Keszthely-Kertvárosban a Keszthely-Hévíz összekötő út mellet, Keszthely-Kertváros Hévíz felöli végén, a Kertészeti Centrum területén található!

A Tavirózsa Kalandparkban kellemes, természet és növénybarát környezetben várjuk a kedves vendégeket.

A Kalandpark kivitelezése során fontos szempont volt, BIZTONSÁG és hogy a lehető legkisebb területre készüljön minél több akadály és pálya! Ez sikerült is, így a vendégeink visszajelzése alapján egy BIZTONSÁGOS gyermek és felhasználóbarát, könnyen átlátható és kontrolálható kötélpálya készült el! Vendégeink rendszeresen kiemelik, hogy a szülőknek-kísérőknek milyen komfortos és kényelmes, hogy az egész kalandpálya könnyen belátható és kotrolálható!

Kötélpályánk a 2021 -es évben egy teljes körű, elsősorban BIZTONSÁGI szempontokat figyelembe vevő átalakításon és felújításon esett át!

A kötélpályán 1-1,5 és 3 méteres magasságban a könnyebb akadályok mellett nehéz és extrém nehéz akadályok és csúszó pályák is megtalálhatók, így BIZTONSÁGOS magasságban mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást! Sok vendégünk kiemeli, hogy az igazi kihívás az akadály nehézsége és nem a magasság, így a kötélpályán az extrém nehéz akádolyon is BIZTONSÁGBAN érezhetik magukat a vendégek!

A Kalandpark kötélpályáján minden korosztály megtalálja a számára megfelelő feladatokat és kihívást! Vendégeink zömében 4-16 éves korosztályból érkeznek, de a felnőtt korosztálytól is sok dícséretet és pozitív visszajelzéseket kapunk a pályán töltött időt követően!

A Tavirózsa Kalandpark aktív szabadidős programot kínál kisgyermekes családoknak és csoportoknak! Ideális helyszín csapatépítésre, osztálykirándulásra, legény és leánybúcsúra és szülinapi partira!