Szkíta Étterem és Panzió – Balatonmáriafürdő

Bemutatkozás

A Szkíta Étterem és Panzió rengeteg ízletes étellel és remek hangulattal vár titeket Balatonmáriafürdőn. Nem csupán szálláslehetőség van náluk, hiszen egy pezsgő éttermi hangulatba is belekóstolhatunk a Szkíta Étterem segítségével. Csobbanjatok egyet a Balatonban és egyetek egy igazán finomat a Szkítában. Szuper célpont családdal, gyerekekkel és barátokkal is – a jó hangulat és a finom ízek garantáltak.

Konyha

Az étlapon változatos lehetőségekkel találkozunk, mindenki megtalálja a kedvenc ízeit és ételeit. Ízletes saláták, finom tészták, frissen sültek, hamburgerek és mexikói ételek sora vár rád, hogy megkóstold a legfinomabb ízeket. Mindenképp érdemes kipróbálni a tortilla tekercset csirkével, fűszeres tejfölle és coleslaw salátával. Ha a csirkés vonalat beújítanád, akkor dobj be egy quasedillát marhával, fűszeres tejföllel, coleslaw salátával.

Ha többen vagytok, érdemes lehet a tálak közül választani, hiszen így több ízt is megkóstolhattok egy többszemélyes tálról falatozva. Próbáld ki a szkíta- vagy bőség tálakat! A főfogások mellett akár egy frissen sült pizzát is kérhetsz, ha az olasz ízvilágba szeretnél belecsöppenni. A finom ételeket hűsítő üdítőkkel, ízletes borokkal vagy frissítő sörökkel kísérhetitek.

Megközelítés

A Szkíta Étterem és Panzió Balatonmáriafürdőn, a Gróf Széchenyi Imre tér 1. szám alatt található. Autóval a 7-es főúton vagy M7-es autópályán juthattok el legegyszerűbben a településre.