Szitakötő Étterem – Balatonfűzfő

Bemutatkozás

Balatonfűzfőn a Szitakötő Étterem a Tobruki Strandon szeretettel várja a környék lakóit és a pihenő turistákat. Lelkes csapat, kedves kiszolgálás és fantasztikus ételek és frissítők várják az idelátogatókat.

Konyha

A konyha specialitása az igazi itáliai kemencében sütött pizza, valamint a jó néhány variációban kérhető kebab. Pitában vagy tortillában? Nem ezen fog múlni a vendégek elégedettsége, mert a friss és különlegesen fűszerezett omlós csirkehús, amit beleraknak mennyeivé varázsolja a kebabot. Mindezek mellett a könnyű fogásokat kedvelőknek salátákat kínálnak, az édesszájúak pedig palacsintával lakhatnak jól.

Megközelítés

A Szitakötő Étterem Balatonfűzfőn a Tobruki Strandon helyezkedik el. Az autóval érkezők a 71-es főútról a Rákóczi utcán lekanyarodva egyenesen a vendéglőhöz érkeznek meg, amely mellett könnyedén lehet parkolni a strand parkolójában. A legközelebbi buszmegálló a főút és a Rákóczi utca találkozásánál van, aki pedig vonattal érkezik, annak a balatonfűzfői vasútállomás egy bő 20 perces sétára van Budapest irányában.