Szigligeti várudvar – Szigliget

Egy hely, ahol a kultúra, a gasztronómia és a koncertek mesés környezetben egyesülnek! Mindez nem csak egy jól csengő szlogen, hanem tény, ugyanis a Szigligeti várudvar maradéktalanul teljesíti az előbb felsoroltakat. A magyar tenger hírhedt várának közvetlen szomszédságában elhelyezkedő rendezvénytér a Balaton-felvidék egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb szabadtéri rendezvényközpontja.

Látogassunk ide bármikor a nyár folyamán, csalódni biztosan nem fogunk, hiszen az év legmelegebb hónapjaiban a hazai zenei élet krémjét felvonultató fellépőkkel, izgalmas színházi előadásokkal és változatos moziműsorral várják az érdeklődőket. Tedd egyedivé idei programnaptáradat és vedd meg jegyed bármelyik eseményre, az itt szerzett élményekkel egészen biztosan nem fogsz mellélőni!

Szolgáltatások

A nyári programokon túl a várudvar egy részében található a kulináris élvezetekkel kecsegtető gasztorudvar is, ahol figyelemre méltó street food kínálat közül csemegézhetünk. Nápolyi pizza a Digo jóvoltából, Nem rossz by Rácz Jenő vagy a Nudli gőzölgő tésztái csábítanak kóstolásra. De ezeken kívül a Costes ínycsiklandó hamburgereket kínál, Kató néni kürtőskalácsát pedig vétek lenne kihagyni.

Megközelítés

A személygépkocsival érkező vendégek a pár perces sétára található alsó parkolót tudják ingyenesen igénybe venni az autók elhelyezésére.