Szepezdfürdői strand – Balatonszepezd

Révfülöp és Balatonszepezd között félúton a Szepezdfürdői strand hívogatja magához azokat, akik álmaikban a gondtalan vízparti nyaralás élményét dédelgetik. Rendezett környezetben pihen, és viszonylag kevesen ismerik, így ha egy nyugalmas, csendes üdülésre vágyik az ember, remek választás.

Vízpart

A pázsitos területet inkább napozásra találták ki, de azért akad pár nagyra nőtt fa, amelynek meg lehet húzódni az árnyékában. Viszont, ha nem szeretnénk korán kelni a jó helyekért, akkor mindenképp legyen a csomagtartóban napernyő vagy valamilyen egyéb árnyékoló eszköz.  A Szepezdfürdői strand medre fokozatosan, de gyorsan mélyül, így ajánlott fokozottan ügyelni a kisebb gyerekekre.Tisztaságára azonban nem lehet panasz.

Szolgáltatások

A strandon mosdó, zuhanyzó, öltöző és biciklitároló is van, a gyerekek pedig többféle mászókás játékelem, csúszda, hinta és homokozó közül válogathatnak. Ha az úszás nem fedezte a napi testmozgási igényt, akkor többféle opció is ajánlkozik az aktív kikapcsolódásra. Ilyen például a kosárlabda és a strandröplabda pálya, az asztaltenisz, de akár egy kiadós street workoutról sem kell lemondani.

Megközelítés

Közvetlenül a 71-es főút mellett található, ezért térkép nélkül is észrevehető azok számára, akik Révfülöp és Balatonszepezd között kocsikáznak. A parkolás minden vendégnek ingyenes.