Sirály Vendéglő – Balatonfűzfő

Bemutatkozás

A balatonfűzfői kikötő étterme egész évben házias ízekkel és mindig ugyanazzal a magas minőséggel várja kedves vendégeit. A Sirály Vendéglő mintegy 65+30 fő befogadására alkalmas, mely kiváló alkalmat biztosít baráti összejövetelek, céges rendezvények és nem utolsó sorban vitorlás party-k megtartására. A Sirály teraszáról bámulatos balatoni panoráma tárul elénk.

Konyha

Hagyományos magyar fogások, házias ízek, bőséges reggelik és mennyei halételek, mint például a több fajta változatban kérhető halászlé, ponty és egyéb finomságok találhatóak az étlapon, amely szezononként változik. Hétköznaponként napi menü vonzza a környéken lakókat, a hajósokat és a nyaraló turistákat is.

Megközelítés

A Sirály Vendéglő Balatonfűzfőn a 71-es főúthoz közel a Marina kikötőnél helyezkedik el. Az autóval érkezőknek Budapest irányából a Balatonfűzfői Strand előtt vasúti sín átkelőnél kell lefordulni, majd egyenesen tovább menni a Sirály utcáig. Parkolni a vendéglő mellett lehet. A vasútállomás 1200 méterre található Balatonalmádi irányában, a legközelebbi buszmegálló a Balatonfűzfő vasútállomás megállója, amely gyalogszerrel mintegy 600 méter távolságra van.