Royal Étterem – Vonyarcvashegy

Bemutatkozás

A ROYAL Étterem Vonyarcon nagyszerű ízekkel és egy igazi gasztroélménnyel vár titeket a Balaton mellett, hogy ne csak a fürdőzés legyen maradandó élmény. A kiváló fogások mellett nagyszerű kiszolgálással kerül a tányérra a kívánt étel. Remek választás lehet az étterem, ha a családdal, barátokkal vagy pároddal szeretnél egy igazán finomat enni egy igazán családias környezetben. A finom ételeket kellemes környezetben akár a teraszon is elfogyaszthatod.

Konyha

Az étlapon rengeteg finom fogás közül válogathattok, hiszen széles kínálattal igyekszenek mindenkinek a saját ízvilágában a legfinomabb ételeket a tányérjára varázsolni. Van külön rendes étlap és olyan étlap is, amin kifejezetten csak zóna (fél) adagok az vannak. Ha egy egyszerűbb fogással szeretnél indítani, akkor próbáld ki csirkehúst sajtszósszal és krumplival. Házias ízek mellett kitünő pizzák közül választhatod ki a hozzád közel álló ízeket. Ha szereted az olasz ízeket, akkor szuper választás lehet akár a pizza, de a bolognai spagetti is. Az ízletes ételek mellé érdemes egy hideg limonádét elcsűrcsölni, de több féle hűsítő ital közül válogathatsz.

Megközelítés

A ROYAL Étterem Vonyarcvashegyen, a Petőfi Sándor utca 95. szám alatt található. Vonyarcvashegy a Balaton észak-nyugati csücskében található, Keszthely közelében. Autóval a 71-es főúton keresztül juthatunk el legegyszerűbben a településre.