Rezeda Sörkert – Balatonmáriafürdő

Bemutatkozás

A stílusos retróhangulat tökéletes ötvözetével vár titeket a Rezeda Söröző. A kerthelyiség hangulata a „régi” balatoni vendéglők érzését idézi, így a régi emlékek sokakban felderenghetnek.

A legkiválóbb söröket kortyolva hatalmas kivetítőn élvezhetjük együtt a sporteseményeket, világbajnokságokat. Az ízletes sörök mellé finom ételeket is választhatunk, hogy jóllakottan élvezhessük a társasági hangulatot. A helyszínen a játékteremben biliárdasztal és játékgépek gondoskodnak az önfeledt szórakozásról és a jó hangulatról.Akár barátokkal, akár családdal, gyerekekkel érkeztek szuper hely kikapcsolódásképp a Rezeda. A kis izgő-mozgóknak játszótér foglalja le és szórakoztatja.

Konyha 

A Rezeda konyhája a jellegzetes magyaros ízek vonalát képviseli. Vacsora után vagy egy esti séta alkalmával a Rezeda nagytestvérébe,  a Bitburger Koktélbárba is érdemes ellátogatni, ahol széles koktélválaszték és zene garantálja a jó hangulatot.

Megközelítés 

A Rezeda Sörkert Balatonmáriafürdő központjában, a Rákóczi Ferenc utcában található. A központi strandtól 200 méterre, a vasútállomástól gyalogosan 5 perc távolságra találjuk a sörkertet.