Rétes Étterem – Vonyarcvashegy

Bemutatkozás

A Rétes Étterem nagyszerű ételekkel vár mindenkit. Ha ötletes és harmónikus ízkombinációkból válogatva szeretnél jól lakni, akkor megtaláltad a tökéletes éttermet. A kiszolgálás gyors, pontos, figyelmes és rendkívül barátságos. A mennyei ételek és gyors kiszolgálás mellett előny, hogy kutyabarát helyként üzemelnek, így a négylábú kedvenceinket sem kell kihagyni a gasztrokalandból. Kellemes környezetben nem csak finom, de látványosan elkészített ételek várnak titeket.

Konyha

Az étterem elsődleges különleges étele a rétes, ezt semmiképp sem szabad kihagyni. A sült libacomb meggyesrétessel és vörösboros meggymártással biztosan a kedvenceid között szerepel majd. Az étlapon levesekkel is találkozhatunk, a vendégek visszajelzései alapján a környék legfinomabb paradicsomlevesét kóstolhatod az étteremben. A Gundel palacsinta isteni, nagyon finom omlós és a környéken sehol nem lehet kapni. A finom ételekhez érdemes elfogyasztani egy hűsítő italt is, ami a nyári hőségben biztosan jól fog esni.

Megközelítés

A Rétes Étterem Vonyarcvashegyen, a Zrínyi Miklós utca 41. szám alatt várja vendégeit. Vonyarcvashegy a Balaton észak-nyugati csücskében található. Autóval a 71-es főúton keresztül juthatunk el legegyszerűbben a településre.