Primero – Reggeli és Borterasz – Balatonrendes

Pazar kilátás, finom reggelik és a Balaton-felvidék legjobb minőségű borai várják mindazokat, akik a Balatonrendesen található Primero – Reggeli és Borteraszra látogatnak el. A fantasztikus kilátást talán csak a nagyszerű ételek múlhatják felül, hiszen ötcsillagos újragondolt fogásokkal és kiváló italokkal kínál az udvarias személyzet vendégei számára.

Történet 

A hely tulajdonosait egy balatoni nyaralás – amikor is nagyon megszerették a vidéket – ihlette meg olyannyira, hogy a balatonrendesi hegyen házat vásároltak és családi vállalkozásként, kihasználva a helyszín adottságait, belefogtak a szomszédos területen a reggeliző megépítésébe. A tulajdonos házaspár azóta is gyermekeikkel közösen egyengeti a hely sorsát.

Kínálat

Tökéletes napindító hely lehet a Primero, ugyanis isteni szendvicsekkel, kiadós reggelikkel, tojásételekkel, zöldturmixokkal vagy smoothieval kezdhetjük itt a reggelt, ha pedig ebédre térnénk be, különböző street food fogások közül választhatuk, mint a tapas tál, burgerek illetve a magyaros, mediterrán vagy görög primero tál. Hiába a Balaton közelsége, a hangulat mégis kicsit olaszos, nagyon mediterrán életérzést kölcsönöz. Aki szereti a csendet és a nyugalmat annak egészen biztosan tökéletes választás a terasz és akkor is szuper úti cél, ha éppen csak boroznánk a naplementét csodálva. A ház saját kézműves borait, mint az olaszrizling, rozé és hordós hárslevelű is megkóstolhatjuk, de ezeken kívül az itallap limonádék, koktélok, házi szörpök illetve kávékülönlegességek színes palettáját is tartalmazza.

Megközelítés

A Primero – Reggeli és Borterasz a Csapás utcán található, ami legkönnyebben a 71-es útról letérve a Bányász út vagy a Horog utca felől közelíthető meg, személygépkocsival az épület közelében lehetséges a parkolás.