Port Étterem – Balatonmáriafürdő

Bemutatkozás

A Port Étterem Balatonmáriafürdő egyik legszebb részén, a Port Panzió földszintjén található. Aki ide ellátogat, gyönyörű Balatoni panorámára, ínycsiklandozó helyi ízekre és természet közelségre tehet szert. Az étterem közvetlenül a víz partján helyezkedik el, olyannyira, hogy étkezés közben a vízi világot is felfedezhetik.

Kínálat

A Port Étterem minden napszak étkezésének tökéletes helyszín lehet. Reggelire speciális kávéválasztékukból és szendvicseikből választhatnak, ebédre megkóstolhatják a többfogásos menüket, vacsorára pedig a modern konyhatechnológiával ellátott ételek, street food különlegességek és kézzel nyújtott, kövön sült pizzáik közül válogathatnak kedvükre. Az ételek mellé pedig a balatoni borvidék legzamatosabb borait, gyümölcsös, házi készítésű szörpöket, valamint koktélokat kortyolgathatnak.

Megközelítés

A Port Étterem Balatonmáriafürdő közkedvelt és sokak által látogatott helyén található. A balatonmáriafürdői hajókikötő csodálatos látványt tud nyújtani, az étterem teraszán ülve pedig ebben gyönyörködhetnek. Egy kellemes városi séta keretén belül könnyen megközelíthető, de autóval és tömegközlekedéssel is elérhető. Vasútállomás és buszmegálló is kevesebb, mint 15 perc sétára található, az autóval érkező vendégek számára pedig ingyenes parkolási lehetőség biztosított az étteremmel szemben.