Plage 18 – Tihany

A Plage 18 egy egyedülálló strand és étterem komplexum Tihanyban, a Révtől 800 méterre Balatonfüred irányába. A strandon a napozóágyak függvényében limitálják a létszámot,  vagyis annyi ember mehet be egyszerre, ahány napozóágy van, így a vendégeknek kényelmes, tömegmentes, exclusive tóparti pihenésben lehet részük. A kikötő mellett található, 2018-ban nyílt beach club a korábban itt működő Center, vagy ismertebb nevén Átrium strand helyén jött létre.

Szolgáltatások

A belépőjegy magába foglalja a napozóágyat, két ágyanként napernyőt, asztalt és törölközőt. Akik teljes nyugalmat szeretnének, bérelhetnek függönnyel elkerített strandboxokat, úgynevezett gazebokat. A kisebb méretű gazebo minimum 4 fővel vehető igénybe, míg a nagy bérléséhez legalább 6 fő szükséges. A Plage 18 egyszerre annyi embert fogad be, ahány ágy van, így érdemes ezeket előre lefoglalni. A strand nyári szezonban minden nap 10 órától 18 óráig tart nyitva.

Étkezési lehetőségek

A strand rendelkezik saját teraszos étteremmel, ahol minőségi ételekkel, különös figyelemmel összeállított borkínálattal és frissítő italokkal várják a vendégeket. Akár strandolás közben is lehet rendelni ételeket és italokat, amiket kényelmesen el lehet fogyasztani a napozóágyaknál, hogy ne kelljen felöltözni és elmenni az étterembe.

A látogatók finom szendvicsekkel, omlettel vagy zabkásával indíthatják a reggelt. A nap további szakaszaiban hideg és meleg előételek, levesek, frissensültek, magyaros és nemzetközi ételek, valamint desszertek közül lehet választani. A kínálatban laktózmentes és gluténmentes ételek is szerepelnek. A legkisebbeknek etetőszék áll rendelkezésükre. Az étterem egész évben, minden nap 8 órától 22 óráig nyitva tart és belépő nélkül szabadon látogatható.

Megközelítés

Az autóval érkezők a Kenderföld úton, vagy a déli irányba 15 perc sétára lévő Tihanyi Révnél kialakított fizetős parkolóban hagyhatják járművüket. A Halásztelep elnevezésű buszmegálló közvetlenül a Plage 18 előtt található.