Pizzakert – Balatongyörök

Bemutatkozás

A Pizzakert Balatongyörökön igazán finom ételekkel és hísítő italokkal vár titeket, hogy a fürdőzés mellett egy remek gasztroélményben is részetek legyen. Fergeteges hangulat, remek környezet és a kedves kiszolgálásnak köszönhetően nem csak ízben, de hangulatban is magasra teszik a lécet. Fogyaszd el a legfinomabb falatokat a Pizzakert teraszán, közvetlen a Balaton partján.

Konyha

Ha nyár, akkor pancsolás, ha strand akkor strandos ételek. A legfinomabb lángos, különböző ízvariációkban elkészített friss pizzák közül válogathatsz. Ha strand, akkor nem maradhat el a jól ismert hekk. Ha a görög ízeket kívántad meg, akkor válaszd a finom, frissen készített gyrost. A finom ételekhez hideg italok és koktélok közül válogathatsz frissítő finomságokat. A nyári kánikulában üdítően hat egy jeges limonádé!

Megközelítés

A Pizzakert Balatongyörökön, közvetlen a Balaton partján, a strandon található. A kedvező elhelyezkedése miatt akár a pancsolás után is érdemes a finom falatokért betérni. Balatongyörök a Balaton észak-nyugati partszakaszán található, Keszthely mellett. Autóval érkezve a 71-es főúton juthatunk el legegyszerűbben a településre.