Party Csóka Étterem és Kávézó – Balatongyörök

Bemutatkozás

A Party Csóka Étterem és Kávézó az a hely, ahol exkluzív balatoni kilátás mellett fogyaszthatod el az ebédet a teraszon, vagy ahol megpihenhetsz kicsit az egész napos fürdőzés után. Balatongyöröki elhelyezkedése ideális a településen pihenők számára, hiszen a strand közelében található az étterem, így itt tartózkodásunk során biztosan utunkba esik majd. Ha röviden kellene jellemezni, akkor ezek a jelzők lennének a megfelelő szavak: remek hangulat és ínycsiklandó ételek. Azonban nem csak ízvilágával igyekszik a hely elvarázsolni vendégeit, hanem küllemével és tökéletes kiszolgálásával is.

Konyha

Az étlapot végigpásztázva hungarikum ételekbe és újragondolt fogásokba botlunk bele, azonban nagyon népszerűek a tulajdonosok által otthonról becsempészett családi receptek is, melyeket követve igazi gasztrocsodák készülnek. A visszajelzések alapján például a pulled pork ciabbata az egyik legkedveltebb fogás, így nem érdemes kihagyni a kóstolás során. Azonban ha valami egyszerűbb, könnyedebb, esetleg vegetáriánus falatra vágyunk, akkor ajánlott letenni voksunkat a friss kecskesajtos saláta mellett. A finom ételek mellé hűsítő italok széles tárháza várja a vendégeket, de akár a csodás panorámához passzoló ízletes bort vagy koktélt is elfogyaszthatunk hangulatos zene kíséretében.

Megközelítés

A Party Csóka étterem Balatongyörökön, közvetlen a Balaton partján, a Strand utcában található. Balatongyörök a Balaton észak-nyugati partszakaszán található, Keszthely mellett. Autóval érkezve a 71-es főúton juthatunk el legegyszerűbben a településre. Az autóval érkezők a közelben, közterületen ingyenesen parkolhatnak.