Papp Családi Pincészet – Vinotéka – Vonyarcvashegy

Bemutatkozás

Papp Családi Pincészet – Vinotéka a borkedvelők egyik bakancslistás helye is lehet, hiszen nagyszerű nedűivel mindenkit levesz a lábáról. A Pincészet Vinotékája Vonyarcvashegyen található, a Balatonfelvidéken. A Balatonfelvidéki borvidék az ország egyik kiemelkedő gyöngyszeme.

A szőlő- és bortermelést a rómaiak honosították meg e területen. A PAPP-BOR BT. családi tradíciókra alakult. A borászatban törekednek a borvidéken a szőlőtermelésből származó legkiválóbb minőségű, magas fogyasztói értékű, hordós és palackos borok készítésére. A borkészítés során a hagyományos és korszerű borászat értékeit ötvözik.

A borászat célja, hogy a termékeik a minőségi borok palettáján kiemelkedő vonalat képviseljenek. A boraik kis és nagykereskedelemben egyaránt megtalálhatóak, illetve részt vesznek a helyi, illetve az országosan megrendezett rendezvényeken is.

Kínálat

Isteni Irsai, mézes Olaszrizling, mézes Kékfrankos… kell ennél több?
A mézes Olaszrizling magában hordozza az Olaszrizling legfőbb tulajdonságait, melyek nagyon jó összhangban vannak a hozzáadott virágmézzel. A mézes borok igazi borkülönlegességnek számítanak, így mindenképp érdemes megízlelni a csodás nedű ízeit. Természetes cukor hozzáadása nélkül készült, így a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Továbbá ízletes hungarikumok közül válogathatsz, az egyik legnépszerűbb a cserszegi fűszeres, ami akár száraz vagy félédes köntösben is választható.

Megközelítés

A Papp Családi Pincészet – Vinotéka Vonyarcvashegyen, a Cseri utca 8. szám alatt található. Vonyarcvashegy a Balaton észak-nyugati csücskében található, Keszthely közelében. Autóval a 71-es főúton keresztül juthatunk el legegyszerűbben a településre.