Pálinkaház Balatongyörök – Balatongyörök

Balatongyörök

Bemutatkozás

Kedves Pálinkakedvelő!

Családi vállalkozásunk célja, hogy a gyümölcs “lelkét” életre keltve, igényes odafigyeléssel jó pálinkát, egy nemes, elegáns italt készítsünk.
A cégnév választással a bizalmat kívántuk erősíteni azzal, hogy családi nevünket adtuk tevékenységünkhöz, így Gáspárlatnak neveztük el pálinkánkat.
Mi a hagyományos eljárást ötvözzük a modern technológiával.
A pálinka hagyományos rézüstben, de gőztüzeléses rendszerben, kivételes gondossággal, odafigyeléssel, kifinomult technológiával, válogatott alapanyagokból készül, így garantálni tudjuk a pálinka prémium minőségét.
Fontosnak tartjuk, hogy pálinkánkban a gyümölcs zamata, a gyümölcsre jellemző aromák teljes harmóniája felfedezhető legyen.
Kínálatunkban szerepelnek a hagyományos gyümölcspálinkák (jonathan alma, vilmos körte, szilva, cseresznye, cigány meggy, kajszbarack, birs, málna, bodza… valamint szőlőpálinkák (irsai olivér, rozé, mazsola), különlegességünk a belga és a búza sörből készült sörpárlat.
Ajánljunk magunkat mindazoknak, akik a pálinkát szeretik!

Élménykártya kedvezmény
Galéria
Helyszin
Elérhetőségek
Nyitva tartás: hétfőZárva kedd14:00-18:00 szerda14:00-18:00 csütörtök14:00-18:00 péntek14:00-18:00 szombat14:00-18:00 vasárnapZárva
Kérdésed van? Írjon nekünk!
Élménykártya vásárlása
Élménykártya

Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat.