Nyomozz Velünk – városfelfedező játék Badacsonyban – Badacsony

Az „Egy rejtélyes levél nyomában” egy páratlan kültéri “szabadulószobás”, városfelfedező játék Badacsonyban, a Balaton partján. Kiváló választás szerelmes pároknak, baráti társaságoknak, családoknak (16 éves kortól), üdülővendégeknek, borbarátoknak, akik szeretik a rejtélyeket. Jó program legénybúcsúra, lánybúcsúra, valamint kiváló csapatépítő játék is egyben.

A kiterjesztett valóság élményű városi nyomozós játék 2 órás feledhetetlen élményt, valamint egy közepes nehézségű túrát nyújt 2-5 fő részére.

Történet

A badacsonyi Kékesdy-család tragikus története az 1700- 1800-as évekre nyúlik vissza. Megismerjük a gazdag szőlőbirtokos család, a Kékesdyek történetét. Ármány és szerelem, születés és halál, testvérféltékenység és ádáz harc, izgalmas fordulatok övezik szereplőink sorsát. Vajon mi minden történt velük és mi lett a hatalmas és virágzó badacsonyi szőlőgazdaságból?

A résztvevők elkísérhetik a főszereplőket és ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak izgalmas AR (kiterjesztett valóság) és GPS alapú mobil telefonos játék lejátszásával. Sőt, kicsit más szemmel láthatják Badacsonyt, a gyönyörű és egyedülálló formát öltő hegyet, miközben sok új dolgot is megtudhatnak, megismerhetnek.

Hogyan játszható?

Biztonságos kártyás vásárlást követően 5 percen belül Android, iPhone mobil telefonon vagy Android és iPad tableten, folyamatos, de csekély, 20-40 MB adathasználattal. Nincs időpont foglalás, nincs időkorlát: a játék bármikor megkezdhető, szükség esetén megszakítható, bármikor folytatható.

Kupon beváltása

Küldd meg kuponodat tartalmazó PDF fájlt, vagy egy arról készült fotót a hello@nyomozzvelunk.hu e-mail címre úgy, hogy annak sorszáma és érvényessége jól látható legyen. A szervezők bekonfigurálják a 25% kedvezményt a honlapon és erről értesítést küldenek részletes információval a kupon alkalmazásáról.

A kedvezményt kizárólag a „Bankkártyás fizetés – Paylike” vagy az „OTP SZÉP kártyás fizetés” opció választásával érvényesítheted. Sikeres fizetést követően pillanatokon belül megkapod a hozzáférést a játékhoz, és időpontfoglalás nélkül már játszhattok is.