Nekem a Balaton Nánásiék – Jégpálya – Balatonakarattya

Bemutatkozás

Nánásiék megint nagy fába vágták a fejszéjüket: Csücsök kisboltjuk mellett egy jégpálya üzemeltetésébe kezdtek bele! Ördög Nóriék ingyenesen látogatható korcsolyapályája 2022. január végéig már biztosan elérhető lesz, de ha minden jól alakul, akár még februárban is élvezhetjük majd a tél egyik legjobb sporttevékenységét.

Nekem a Balaton Nánásiék Jégpálya

Az akarattyai korcsolyapálya térítésmentesen vehető igénybe minden korosztály számára, annak ellenére, hogy komoly összegbe kerül a fenntartása. Mindezt nem pályázati pénzekből sikerült megvalósítani, hanem a helyi önkormányzat és a szponzorok segítségével. Cserébe csak annyit kérnek az érkezőktől, hogy ha módjukban áll, vegyenek részt a Cipősdoboz akcióban.

A pályát december 4-én avatták fel, még maga a Télapó is részt vett a megnyitón. Mivel a technika +10–12 fok alatt tud megfelelő minőségi jégfelületet biztosítani, valószínűleg egész télen adottak lesznek a körülmények.

Szolgáltatások

Korcsolyakölcsönzésre is lehetősége van annak, aki nem rendelkezik saját eszközzel. Ha megéheznénk vagy túl hidegre fordult az idő, akkor a Csücsökben a már megszokott kínálaton túl ínycsiklandó karácsonyi finomságokkal várnak.

Megközelítés

Ördög Nóráék jégpályája Balatonakarattyán, a 71-es út és a Bercsényi lejáró közötti területen helyezkedik el, közvetlenül a Csücsök szomszédságában. A kényelmes parkolási lehetőség adott a kisbolttal szembeni nagy parkolóban.