Muskátli Vendéglő – Ábrahámhegy

Ábrahámhegy éttermei között már évtizedek óta megbízható választás a Muskátli Vendéglő, ahol a magyaros konyha jellegzetes fogásaival enyhítünk az éhségünkön. Fedett kerthelyiség tartozik az épülethez, amely megóv a melegtől és kellemes légkört teremt az ebédhez vagy vacsorához. Mindössze 400 méterre van az ábrahámhegyi strandtól, így számítani kell arra, hogy a főszezon alatt sokan lesznek az étteremben.

Konyha

Ha szereted a hagyományos módszerekkel készített, bőséges adagokban érkező ételeket, a Muskátli Vendéglő egy-kettőre helyet kap majd a kedvenceid között. Klasszikus magyar stílusban sülnek a rántott húsok, a brassói apró pecsenye és a vaddisznópörkölt, de ha egy jó halászlére vagy húslevesre fáj a fogad, akkor sem fogsz csalódni. Ajánlott a savanyúságokból is válogatni mellé, mert olyan igazi, házias jellegűek. Az étterem itallapján sörök, üdítők, kávék, limonádék és különféle helyi borok szerepelnek.

Megközelítés

Nem lesz nehéz megtalálni a Muskátli Vendéglőt, hiszen közvetlenül a 71-es főút mellett, az ábrahámhegyi vasútállomásnál helyezkedik el. Az üzlet előtt kerékpártárolókat alakítottak ki, hogy a bicikliseknek is vonzó megálló lehessen. Aki autóval érkezik, az ingyenes tud parkolni a helyszínen.