Muskátli Családi Kisvendéglő és Cukrászda – Badacsonytomaj

Bemutatkozás

A Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda pontosan az a hely, ahol igazán otthon érezhetjük magunkat. A szépen terített asztaloknál kényelmesen, kellemes hangulatban fogyaszthatjuk el a kedvenc házias fogásainkat. A hagyományok ápolása és a vendégszeretet itt kifejezetten fontosak, a kiszolgálás pedig ennek köszönhetően hibátlan.

Konyha

A magyaros fogások fellegvára a Muskátli Kisvendéglő. Minden étel mennyei, pontosan olyan ízvilágot idéznek, amiket a nagyszülőknél érezhetünk, Ők pedig köztudottan a konyhaművészet mesterei.

A káposztás harcsájuk, vincellér pecsenyéjük és pacal pörköltjük különösen verhetetlen és ezeket nem csak egyszerű üdítőkkel, teákkal, kávékkal, de kitűnő pálinkákkal is kísérhetjük. Ahogy a hely neve is mutatja, itt nem csak meleg ételeket, de egyszerűen mesés cukrász termékeket is kóstolhatunk. A saját készítésű finomságok kínálata a jól ismert hazai kedvencek mellett olyan különlegességeket is biztosít, mint például a málnás red velvet szeletet vagy fehér csokis – karamellás – mogyorós torta.

Megközelítés

A Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézművel Cukrászda Badacsonytomajban a 71-es főút mellett, a kéttornyú bazalttemplom szomszédságában fekszik, így igazán könnyen megtalálható. Az épület oldalában egy ingyenes parkoló is az autósok rendelkezésére áll.